7.3
1 126
7.9/ 10
Cruella Film Bilgileri
Cruella

Cruella film izle ⚡ 2021 Netflix yapımı Disney DC COMİCS filmi 4K Full HD olarak 1080p Türkçe Altyazılı ve 720p Türkçe Dublaj izle ⭐ Cruella izle konusu: 101 Dalmaçyalı’dan tanıdığımız Disney karakteri Cruella, solo filmiyle karşımıza çıkıyor. Cruella izle moda sektöründe devrim yapmak isteyen Estella’yı bize anlatıyor. Filmde komedi ve suç ögelerinin bulunduğunu söyleyebiliriz.

Cruella 2021 Filmi Konusu


Estella, genç ve zeki bir kadındır. Moda dünyasında adını duyurmak isteyen kadının dolandırıcı ve sahtekâr bir ruha sahip olduğunu söylemek mümkündür. Estella, moda sektörüne hakim olmak adına elinden gelen her şeyi yapma konusunda kararlıdır. Modacı kadın, bir gün Estella kendisi gibi olan bir çiftle tanışır. Bu çift, hırsızdır ve adeta kadını suç işlemeye yönelik iştahlandırırlar. Bir süre sonra Estella ve çift, Londra’da kendilerine bir hayat kurarlar.

Cruella izle filminin başrol karakteri Estella, tesadüf eseri moda efsanesi Baroness von Hellman ile tanışır ve iyi arkadaş olur. Bu arkadaşlık, onu moda dünyasında devrim yapma konusunda daha da cesaretlendirir. Estella, Hellman ile tanıştıktan sonra moda dünyasında bir intikam ateşinin fitilini ateşler.

Cruella Filmi Oyuncuları


Filmin başrol karakteri Cruella’yı yıldız aktris Emma Stone oynamıştır. Cruella ile tanışıp onun hayatını değiştiren The Baroness’ı Emma Thompson canlandırıyor. Jasper karakterini Jooel Fry, Horace’ı ise Paul Walter Hauser oynamıştır.

Filmin yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturmaktadır. Cruella izle filminin yazarları ise Dana Fox, Tony McNamara ve Aline Brosh McKenna’dır. Filmin çekimleri İngiltere’de gerçekleşmiştir.

Cruella filmi 2 Temmuz 2021 tarihinde Türkiye'de vizyona girmiştir. ABD merkezli Disney+ tarafından sinemalara çıkan filmin gişe hasılatı 233,5 milyon USD. Cruella filmi 1970'lerin Londra'sında punk rock devriminin ortasında geçiyor. Dodie Smith'in 1956 romanı 101 Dalmaçyalı ve aynı isimli Walt Disney'in 1961 animasyon filmi 101 Dalmaçyalı'da tanıtılan Cruella de Vil karakterine dayanan yeni bir Suç, Komedi ve Dram filmidir.

Cruella çocuklara uygun mu?
“Cruella filmini doğrudan çocuklar için yapılmış bir sinema film gibi algılamak doğru değil. Farklı açıdan bakınca “Şeytan Marka Giyer” filmini bile anımsatıyor. Estella'nın Barones'e olan öfkesi ve intikam arzusu çocuklar açısından cazip bir mesaj değil.

Cruella 2 çıkacak mı?
Disney, Emma Stone başrollü, "101 Dalmaçyalı"nın yan filmi olarak hazırlanan "Cruella" filminin devamı olarak nitelendirilen Cruella 2 üzerinde çalıştığını duyurdu. Devam filminin başrolünde Emma Stone yer alacak. Ayrıca 1. filmi sevenler için Cruella benzeri filmler; 101 Dalmaçyalı, Düşler Bahçesi, The Muppets, Princess Protection Program, Big, Amerikalı Bir Kız, .

Not: Cruella filmi yaş sınırı olarak film 10 Yaş ve altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir. Şiddet ve korku unsurları içerir.

Cruella izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Disney DC COMİCS filmleri bu sayfada. Cruella izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Cruella Türkçe dublaj izle veya Cruella Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Cruella Film Türü Dram, Komedi, Macera, Suç Film Kategori DC COMiCSYabancı FilmlerYeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Craig Gillespie
Oyuncular Emily Beecham, Emma Stone, Emma Thompson, Joel Fry, John McCrea, Kayvan Novak, Mark Strong, Paul Walter Hauser
  • İzlenme183197
  • IMDb7.3
  • Süre134 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Cruella Yorumları
yok böyle bir güzellik... mükemmellik bir filme bu kadar mı yakışır... esneme payı olmayan nefis içecek sunan işletme idi. böyle bir senaryo yazmak için neler vermezdim...fantastik... tebrikler son yıllarda seyrettiğim spesiyal lezzetti....
28.01.2023
Off mükemmel bir filmdi arkadaşım önerdi iyiki izlemişim tavsiye ederiiimm <33333
11.08.2022
Neden izledin o zaman? Ayrıca bayan ne be, kadın o kadın.
03.08.2022
sizden birşey rica etsem eski yüklediğiniz filmlerde var fakat yeni yüklediklerinizde yok alt yazı açıp kapama özelliğini bu filme ve diğer filmlere de getirirmisiniz
30.07.2022
örnek film linki yazar mısın
30.07.2022
Bayanlara gore bir film
14.07.2022
kadın
30.07.2022
çok güzel film mutlaka izleyin...
08.07.2022
cruella filmi çok güzel izlemenizi tavsiye ederim...
08.07.2022