7.3
1 59
7.9/ 10
Raya ve Son Ejderha Film Bilgileri
Raya ve Son Ejderha

Raya ve Son Ejderha izle ⚡ 2021 Netflix Animasyon türü Raya and the Last Dragon filmi 720p Türkçe Dublaj ve 1080p Altyazılı Full HD film izle. Raya ve Son Ejderha, çocuklar için Animasyon, Fantastik Macera türünde 2021 tarihli ve yaklaşık 1 saat 54 dakika süren yapımdır. IMDB 7,3 puan almıştır. Raya ve Son Ejderha 2 filminin tarihi henüz açıklanmadı.

Konusu
Raya ve Son Ejderha filmi diğer adıyla Raya and The Last Dragon izle filmi, Lumandra’yı kurtarmak adına Last Dragon’un peşindeki yalnız savaşı Raya’nın öyküsünü ekranlara taşıyor. Uzun yıllar, Lumandra'nın büyülü fantastik evreninde ejderhalar insanlarla huzur ve sükunet içinde ömürlerini sürdürürken, Druun ismindeki canavar yaratıklar ülkeye yönelik tehditlerde bulununca, ejderhalar bu dünyadaki insanlığın kurtulması adına kendisini feda etmiştir. Akabinde geçen yarım milenyumun sonunda canavarlar Lumandra'nın büyülü fantastik dünyasına geri döner. Onları durdurmak için lazım olan şey ise Last Dragon’un bulunmasıdır. Raya ismindeki yalnız savaşçı ülkeyi kurtarma gayesiyle ejderhayı aramak için yollara düşer ve dünyanın kurtuluşu için ejderha sihirlerinden daha fazlasının gerektiğini anlar.

Raya ve Son Ejderha film karakterleri Raya, Sisu, Namaari, Boun, Benja, Tong.

Raya ve Son Ejderha film oyuncuları Kelly Marie Tran (Raya), Awkwafina (Sisu), Gemma Chan (Namaari), Izaac Wang (Boun), Daniel Dae Kim (Benja), Benedict Wong (Tong).

Raya ve Son Ejderha izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Animasyon filmleri bu sayfada. Raya and the Last Dragon izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Raya ve Son Ejderha Türkçe dublaj izle ya da Raya ve Son Ejderha Türkçe altyazılı izle.

Not: Raya ve Son Ejderha filmi uzun zaman önce insanlarla ejderhaların uyum içinde birlikte yaşadıkları Kumandra adlı ülkenin fantastik dünyasında geçiyor.

Raya ve Son Ejderha'yı beğendiysen, benzer filmler olarak Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisi, Cesur (Brave), Luka, Bir Ay Masalı ve Karlar Ülkesi filmleri önerilir. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Raya and the Last Dragon Film Türü Animasyon, Fantastik, Macera Film Kategori DC COMiCSYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Carlos López Estrada, Don Hall, Paul Briggs
Oyuncular Awkwafina, Benedict Wong, Daniel Dae Kim, Gemma Chan, Izaac Wang, Jona Xiao, Kelly Marie Tran, Sandra Oh
  • İzlenme36486
  • IMDb7.3
  • Süre107 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz