6.6
1 57
8.5/ 10
Orman Gezisi Film Bilgileri
Orman Gezisi

Orman gezisi izle orijinal adıyla Jungle cruise izle 128 dakikalık macera filmi Jaume Collet-Serra tarafından yönetilen başrollerini Dwayne Johnson, Emily Blunt ve Edgar Ramírez'in paylaştığı bir macera filmi dir. 30 temmuz 2021 tarihinde gösterime girmiştir. 2018 yılında ABD'de çekilen filmin gişe hasılatı $220,889,446 Milyon Dolardır.

Orman gezisi izle - Jungle cruise izle filmi konusunda Emily Blunt, Dwayne Johnson, Jesse Plemons gibi oyuncuların rol aldığı Jungle Cruise, tıp ilminin geleceğini tayin edecek bir ağacı bulmak adına cesaret gerektiren bir seyahate girişen bilim insanı ile kaptanın öyküsünü izleyiciyle buluşturuyor. Lily Houghton bir bilgindir ve yeni bir vazifeyi başarması gerekmektedir. Kadim bir efsane, Amazon’da şifalı güçlere malik olan ağacı bulma konusunda son derece kararlı ve azimlidir. Bu yolda Amazon’a seyahate çıkan Lily, ırmaktaki bir geçide erişmek gayesiyle Frank’in eski ama çekici teknesini kiralar ve yağmur ormanlarının ihtişamlı ve cazibeli güzelliğinde gizlenen tehlikeleri atlatmak zorunda kalır.

Jungle Cruise izle film karakterleri: Frank Wolff, Lily Houghton, Aguirre, MacGregor Houghton, Prince Joachim, Nilo Nemolato.

Jungle Cruise izle film oyuncuları: Dwayne Johnson (Frank Wolff), Emily Blunt (Lily Houghton), Edgar Ramírez (Aguirre), Jack Whitehall (MacGregor Houghton), Jesse Plemons (Prince Joachim), Paul Giamatti (Nilo Nemolato).

Not: 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir.

Orman gezisi izle izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Disney+ DC COMİCS filmleri bu sayfada. Jungle cruise izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Jungle cruise Türkçe dublaj izle veya Jungle cruise Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Jungle Cruise Film Türü Aksiyon, Komedi, Macera Film Kategori DC COMiCSYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Jaume Collet-Serra
Oyuncular Dani Rovira, Dwayne Johnson, Edgar Ramírez, Emily Blunt, Jack Whitehall, Jesse Plemons, Paul Giamatti, Veronica Falcón
  • İzlenme60269
  • IMDb6.6
  • Süre127 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz