6.6
1 62
8.9/ 10
Yolun Açık Olsun Film Bilgileri
Yolun Açık Olsun
Yolun Açık Olsun izle ⚡ 2022 Netflix yapım Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş Türk filmi Full HD 1080p kalitede Tek Parça Sansürsüz izleyin.

Yolun Açık Olsun 2022 Netflix Türk filmi yönetmen ve senaryosunu Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği Dram filmidir. Filmin başrol oyuncuları Engin Akyürek, Tolga Sarıtaş ve Belfu Benian rol almış. 23 Mayıs 2022 tarihinde Netflix'de yayınlanan filmi sitemiz den izleyebilirsiniz.

Yolun Açık Olsun full izle filminin konusunda Asteğmen Kerim (Tolga Sarıtaş) ve Yüzbaşı Salih (Engin Akyürek) beraber Dalyan'a gitmek için yola çıkarlar. Kerim'in büyük aşkı Elif'e kavuşmasını çok isteyen Salih, çıktıkları yolculukta henüz varmadan geçmişle hesaplaşmak zorunda kalırlar.

Yolun Açık Olsun filmi oyuncuları:
Engin Akyürek - Yüzbaşı Salih
Tolga Sarıtaş -Asteğmen Kerim
İlker Kızmaz
Belfu Benian
Öykü Naz Altay
Devrim Özder Akın
Alpay Kemal Atalan
Ergun Kuyucu
Ebru Nil Aydın
Özlem Çakar Yalçınkaya
Gökhan Soylu
Hasan Şahintürk
Serhan Onat

Yolun Açık Olsun izle 2022 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Netflix Türk filmleri bu sayfada. Yolun Açık Olsun filmi izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Yolun Açık Olsun Netflix filmi tek parça Full HD kalitede izleyebilirsiniz.
Film Türü Dram Film Kategori NetflixYerli Filmler Film Dili Yerli Film Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular Belfu Benian, Devrim Özder Akin, Ebru Nil Aydin, Engin Akyürek, Gökhan Soylu, Oyku Naz Altay, Özlem Çakar Yalçinkaya, Tolga Saritas
  • İzlenme34229
  • IMDb6.6
  • Süre119 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeTürkiye
Filme Yorum Yaz