7.4
1 37
8.6/ 10
John Wick 3 Parabellum Film Bilgileri
John Wick 3 Parabellum

John Wick 3 izle filminin konusunda Tetikçiler birliğinden atılan John Wick’ in kellesi için ödül verilmektedir ve peşine düşen suikastçilere karşı mücadele verirler. John Wick 2 sebepten dolayı firar durumundadır. Öncelikle John Wick’ in hayatı üzerine 14 milyon dolarlık bir sözleşme konulmuştur ve buradaki asıl kural ihlal edilmiştir. Continental otelinde 1 kişi öldürülmüştür. Öldüren kişi ise yüksek bir masa üyesidir. Bu sırada asıl işi bitmiş olması gereken John Wick otelin yöneticisi tarafından bir saatlik süre ile ortadan kaçırılmıştır. Arkasından ise bütün üyeliği iptal edilerek tüm hizmetlerden men edilecek diğer bütün üyelerle olan iletişimi kesilecektir. Yine bir kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisi.

John Wick 3 filmin de dövüş ve aksiyon sahnelerinde ki sanat ön plandadır; özelikle dövüş estetiği ön plana koyulmuş olup ilk filmde karısı için, ikinci filmde köpeği için dövüşen John Wick, serinin 3. filminde hayatta kalmak için dövüşmektedir. Film, Bruce Lee ve kütüphanedeki dövüş sekansında ise Game of Death’e, cam odadaki dövüş sekansında ise Enter The Dragon’a atıfta bulunmuştur.

John Wick Chapter 3 Parabellum Hakkında Merak Edilen Detaylar
John Wick 3 Parabellum filmi 16 Mayıs 2019 tarihinde sinemalarda vizyona girmiştir ve 219 bin 805 kişi tarafından izlenen filmin gişe hasılatı $327,281,779 Milyon Dolardır. Filmin gösterim süresi 2 saat 12 dakika. Filmin türü aksiyon. Amerika ve Fas'ta 5 Mayıs 2018 - 17 Kasım 2018 tarihlerinde çekilmiştir. John Wick serisinde Keanu Reeves dublör kullanıyor ve ünlü bir markaya ait ve bir tanesi küçük bir servet değerinde olan saatlerden hediye etti.

John Wick'in eski patronunun ismi; Viggo Tarasov.
John Wick'in köpeğini öldüren; Iosef Tarasov.
John Wick'in lakabı; Baba Yaga.
John Wick'in gittiği otelin ismi; Continental Hotel.

John Wick 3 Parabellum Serisi Devam Filmleri;
John Wick 1
John Wick 2
John Wick 3 Parabellum
John Wick 4 Chapter

John Wick 3 film karakterleri: John Wick, Sofia, Winston, Bowery King, Zero, The Adjudicator, Charon, Earl.

John Wick 3 oyuncuları: Keanu Reeves (John Wick), Halle Berry (Sofia), Ian McShane (Winston), Laurence Fishburne (Bowery King), Mark Dacascos (Zero), Asia Kate Dillon (The Adjudicator), Lance Reddick (Charon), Tobias Segal (Earl).

Not: John Wick 3 filmin de 94 kişi ölmüştür. Serinin 2. filminde 128 ve 1. film de 80 kişi ölmüştür veya etkisiz hale getirilmiştir.

John Wick 3 izle 2019 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa serinin diğer Keanu Reeves başrolünde ki Aksiyon filmleri bu sayfada. John Wick 3 Parabellum izle 2019 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. John Wick 3 Parabellum Türkçe dublaj izle veya John Wick 3 Parabellum Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı John Wick: Chapter 3 Parabellum Film Türü Aksiyon, Dövüş, Gerilim, Suç Film Kategori MafyaYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Chad Stahelski
Oyuncular Anjelica Huston, Asia Kate Dillon, Halle Berry, Ian McShane, Jerome Flynn, Keanu Reeves, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Margaret Daly, Mark Dacascos, Randall Duk Kim, Robin Lord Taylor, Saïd Taghmaoui, Tobias Segal
  • İzlenme22492
  • IMDb7.4
  • Süre130 Dakika
  • Yıl2019
  • ÜlkeAmerika
Filme Yorum Yaz