4.9
1 3
6.5/ 10
Gizli Hedef Film Bilgileri
Gizli Hedef
Gizli Hedef izle ⚡ 2012 Aksiyon Gerilim türü The Cold Light of Day filmi 720p Türkçe dublaj ve 1080p Türkçe Altyazılı 1080p Full HD izle.

Gizli Hedef filmi diğer adıyla The Cold Light of Day 2012 filmi yönetmeni Mabrouk El Mechri olurken filmin senaryosu Scott Wiper ve John Petro ikilisine ait. Filmin başrol oyuncuları ise Henry Cavill, Bruce Willis ve Sigourney Weaver. 2012 ABD yapım Aksiyon ve Gerilim filmi.

Gizli Hedef filminin konusunda Ailesiyle tekne gezisine giden Will Shaw, yüzmek için denize açılır. Geri döndüğünde ailesini bulamaz. Ailesinin profesyonel ajanlar tarafından kaçırıldığını öğrenen Will, polisler den yardım ister ama bir süre sonra onların da bu işin için de olduğunu anlar. Will Shaw ailesinin aramaya başlar aynı zaman da kendini korumak zorundadır. İpuçları elde ettiği bir çantayı da korumak zorundadır.

Gizli Hedef izle 2012 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Bruce Willis filmleri bu sayfada. The Cold Light of Day izle 2012 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile donmadan Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Gizli Hedef Maverick Türkçe dublaj izle ya da Gizli Hedef Maverick Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı The Cold Light of Day Film Türü Aksiyon, Casusluk, Gerilim Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Mabrouk El Mechri
Oyuncular Bruce Willis, Caroline Goodall, Emma Hamilton, Henry Cavill, Joseph Mawle, Rafi Gavron, Sigourney Weaver, Verónica Echegui
  • İzlenme8409
  • IMDb4.9
  • Süre93 Dakika
  • Yıl2012
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz