5.2
1 14
7.0/ 10
Family Camp Film Bilgileri
Family Camp

Family Camp izle ⚡ 2022 Aile Komedi filmleri türündeki filmi Full HD 1080p izle, 720p Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı Full HD izleyin.

Family Camp 2022 filmi Brian Cates tarafından yönetildi ve Brian Cates ve Rene Gutteridge tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda Tommy Woodard, Eddie James, Leigh-Allyn Baker, Makenzie Moss, Rita Volk ve Jennifer Taylor yer alıyor. Zıt kutuplardaki iki aile birlikte kamp yapmaya zorlandıklarında, babalar, gıpta edilen kamp kupası için yarışırken ailelerine ve evliliklerine tutunmak için mücadele eder.

Family Camp filmi uzak bir ormanda, altı aile gıpta ile bakılan Camping Trophy için yarışıyor. Bu yıl, birbirinden çok farklı iki kamp arasında seçim yapılıyor: biri, oyun oynamayan sıkı bir askeri veteriner (Tommy Woodard) tarafından yönetiliyor; diğeri ise rahat bir sörfçü (Eddie James) tarafından yönetiliyor. Her yıl birbirlerini yenmeye çalıştılar ama bu yıl farklı: Çocuklar her zamankinden daha yaramaz ve daha dik başlı.

Her kampın ebeveynlerinin uğraşması gereken kendi sorunları var: Biri, yıllarca çocuk sahibi olduktan sonra evlilik sorunları yaşıyor; bir başkası, savurgan yavrularını kontrol etmekte zorlanıyor; ve bir diğerinde her an tehlikede olabilecek dengesiz bir genç var. İki kamp arasındaki rekabet kızışırken, öfkeler alevlenir ve sırlar ortaya çıkar - dikkatli olmazlarsa hepsini yok edebilecek sırlar!

Orijinal Adı Aile Kampı Film Türü Aile, Komedi Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Brian Cates
Oyuncular Cece Kelly, Eddie James, Gigi Orsillo, Heather Land, Leigh-Allyn Baker, Mark Christopher Lawrence, Robert Amaya, Tommy Woodard
  • İzlenme14270
  • IMDb5.2
  • Süre111 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz