6.4
1 1
5.6/ 10
Hollywood Stargirl Film Bilgileri
Hollywood Stargirl
Hollywood Stargirl izle ⚡ 2022 Romantik Komedi türü filmi 720p Türkçe Dublaj ve 1080p Altyazılı Full HD izle.

Hollywood Stargirl 2022 filmi yönetmeni ve senaryosu Julia Hart tarafından oluşturulan başrollerini Judy Greer, Uma Thurman ve Grace VanderWaal paylaştığı ABD yapım Dram, Komedi ve Romantik filmidir. Film, Jerry Spinelli'nin aynı adlı romanına dayanan 2020 filmi Stargirl'ün devamı niteliğindedir; romanın devamı olan Aşk, Stargirl'ün bir uyarlaması değildir.

Hollywood Stargirl filmi konusunda Hikaye, Stargirl Caraway ve bir filmde kostüm tasarımcısı olarak işe alınan annesi Ana'nın Los Angeles'a yerleşirken, Stargirl Caraway'in yeni arkadaşlarla tanıştığı ve onun yaratıcı yönünün yanı sıra şöhret ve başarıyı da keşfettiği hikayeyi anlatıyor.

Hollywood Stargirl izle 2022 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Disney+ filmleri bu sayfada. Hollywood Stargirl 2022 izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi tek parça Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Hollywood Stargirl Türkçe dublaj izle veya Hollywood Stargirl Türkçe altyazılı izle.
Orijinal Adı Hollywood Stargirl Film Türü Dram, Komedi, Romantik Film Kategori DC COMiCSYabancı FilmlerYeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Julia Hart
Oyuncular Al Madrigal, Chris Williams, Grace VanderWaal, Judd Hirsch, Judy Greer, Sara Amini, Sarayu Blue, Uma Thurman
  • İzlenme12788
  • IMDb6.4
  • Süre105 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz