8.1
1 63
7.6/ 10
Dune: Çöl Gezegeni Film Bilgileri
Dune: Çöl Gezegeni

Dune: Çöl Gezegeni film izle ⚡ 2021 Netflix Aksiyon filmi 4K Full HD olarak 1080p Türkçe Altyazılı ve 720p Türkçe Dublaj izle ⭐ Dune izle konusu: Film Dune olarak da bilinen Arrakis gezegeninin acımasız güç politikalarına değinerek başlıyor. İmparatorluğun seyrek nüfuslu ve çöl iklimli toprakları vardır. Yine de Dune evrenindeki en değerli gezegendir. Arrakis'in Fremenler olarak bilinen yerli kabileleri, kurak gezegenin inanılmaz sert koşullarına ve tehlikeli iklim koşullarına dayanmak üzere adapte olmuşlardır ve derin Arrakeen çölünü, Fremenler tarafından Shai-Hulud olarak bilinen dev kum solucanlarıyla paylaşırlar.

Genel olarak zamanının çoğunu çorak bir çölde geçiren bir film için Dune'un sinematografisi sürekli olarak göz kamaştırır. Ve görünüşte önemli karakterlerden oluşan oldukça büyük bir kadroya rağmen, Dune, hikayenin ilginçliğini pek kaybetmeden, empati kurma konusunda iyi bir iş çıkarır.

Dune: Çöl Gezegeni filmi 2021 senesinde gösterime girmiştir. Aksiyoner macera ve dram türündeki bu yapım IMDB kullanıcıları tarafından 8,1 IMDB puan almıştır. Frank Herbert adlı yazarın galaksideki en değerli varlığın ve en yaşamsal unsurun muhafaza edilmesiyle vazifelendirilen bir ailenin oğlunun öyküsü üzerine kaleme aldığı bilim kurgu romanının sinemaya uyarlamasıdır. Filmin çekimlerin çoğu Macaristan, Ürdün ve Norveç'te yapılırken Arrakis gezegeninin görüntüleri için Abu Dabi'deki Liva Çölü tercih edilirken 2019 - 2020 yılında çekilen filmin gişe hasılatı $398,258,109 Milyon Dolardır.

Dune: Çöl Gezegeni film karakterleri: Paul Atreides, Lady Jessica Atreides, Chani, Duke Leto Atreides, Duncan Idaho, Baron Vladimir Harkonnen.

Dune: Çöl Gezegeni film oyuncuları: Timothée Chalamet (Paul Atreides), Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Zendaya (Chani), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Jason Momoa (Duncan Idaho), Stellan Skarsgård (Baron Vladimir Harkonnen).

Dune: Çöl Gezegeni izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Dune filmleri bu sayfada. Dune izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile donmadan Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Dune: Çöl Gezegeni Türkçe dublaj izle veya Dune: Çöl Gezegeni Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı Dune: Part One Film Türü Aksiyon, Dram, Macera Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Denis Villeneuve
Oyuncular Jason Momoa, Josh Brolin, Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Stephen McKinley Henderson, Timothée Chalamet, Zendaya
  • İzlenme41093
  • IMDb8.1
  • Süre155 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Dune: Çöl Gezegeni Yorumları
yorum yok
05.02.2023