6.4
1 2
4.3/ 10
Crimes of the Future Film Bilgileri
Crimes of the Future
Crimes of the Future film izle ⚡ 2022 yapım Bilim Kurgu Korku filmi Full HD 1080p izle, Türkçe dublaj ve Türkçe altyazılı 720p HD film izle.

Ünlü performans sanatçısı Saul Tenser, ortağı Caprice ile birlikte avangard performanslarda organlarının metamorfozunu halka açık bir şekilde sergiliyor. Filmde ayrıca Caprice rolünde Léa Seydoux, Saul Tenser rolünde Viggo Mortensen ve Timlin rolünde Kristen Stewart yer alıyor.

Crimes of the Future filminde, dünyanın iklim değişikliği ve kirliliğin etkileriyle uzun süredir yok olduğu 2022'de geçiyor. İnsanların yeni dönüşümler ve mutasyonlarla çevrelerine uyum sağladıkları yeni bir sentetik ortam ortaya çıktı. Partneri Caprice ile birlikte, ünlü performans sanatçısı Saul Tenser (Viggo Mortensen), organlarının metamorfozunu avangard performanslarda halka açık bir şekilde sergiliyor. Ancak Saul, Caprice'in eski kocası Dr. Timlin (Kristen Stewart) tarafından kaçırıldığını öğrendiğinde, onu kendi kaderiyle yüzleşmeye götürecek bir yolculuğa çıkar. Saul Tenser'in saplantılı mükemmellik ihtiyacı, vücudunun garip şekillere dönüşmesine neden olan bu yeni tasarım ilaçları ile kendi üzerinde deneyler yapmasına neden olur.

Tenser, mükemmel bir insan örneği yaratmaya takıntılı hale gelir ve vücudunun garip şekillere dönüşmesine neden olan bu yeni tasarım ilaçları ile kendi üzerinde deneyler yapmaya başlar. Kendi dönüşümünü kontrol edemeyebileceğini fark ettiğinde, onu içsel olarak harekete geçiren şeyin ne olduğunu bulmak için kendini Caprice'in pençesinden kurtarmaya karar verir. Kendisi hakkında cevaplar ararken, bu tasarımcı ilaçlarla benzer deneyimleri olan başkalarıyla tanışır.

Crimes of the Future izle 2022 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Bilim Kurgu korku filmleri bu sayfada. Crimes of the Future 2022 izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Crimes of the Future Türkçe dublaj izle veya Crimes of the Future Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Crimes of the Future Film Türü Bilim Kurgu, Dram, Korku Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
David Cronenberg
Oyuncular Don McKellar, Kristen Stewart, Léa Seydoux, Lihi Kornowski, Nadia Litz, Scott Speedman, Sozos Sotiris, Viggo Mortensen
  • İzlenme25968
  • IMDb6.4
  • Süre107 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeKanada
Filme Yorum Yaz