5.1
1 4
6.9/ 10
Tesla Film Bilgileri
Tesla
Tesla izle ⚡ 2020 yapım Biyografi Dram türü filmi Full HD izle, Tesla Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p yapay zeka Tesla filmi izleyin.

Tesla Filmi, Nikola Tesla'nın (Hawke) kablosuz elektriği geliştirerek elektrik şebekesinin ve küresel bir güç tekelinin yaratılmasına yol açtığı alternatif bir tarihi anlatıyor. Film ayrıca Tesla'nın yeni gelişen teknolojinin kontrolü için Thomas Edison (Kyle MacLachlan) ile savaşırken onu destekleyen asistanı George Westinghouse (Jim Gaffigan) ile olan ilişkisini de anlatıyor.

Yönetmen Michael Almereyda'nın (Hamlet, Cymbeline) son filmi, vizyon sahibi mucit Nikola Tesla'yı, onun Thomas Edison ve JP Morgan'ın kızı Anne ile olan etkileşimlerini ve elektrik gücü ve ışığı iletme konusundaki atılımlarını serbest bir şekilde ele alıyor. Filmde Tesla rolünde Ethan Hawke, JP Morgan rolünde Donnie Keshawarz ve Edison rolünde Kyle MacLachlan yer alıyor. Tesla, En İyi Film dalında Gotham Ödülü'ne aday gösterildi; Hawke, filmdeki performansıyla Toronto Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu dalında aday gösterildi; ve Curry, Independent Spirit Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında aday gösterildi.

Tesla 2020 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer yapay zeka filmleri bu sayfada. Tesla izle 2020 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Tesla Türkçe dublaj izle ya da Tesla Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Tesla Film Türü Dram Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Michael Almereyda
Oyuncular Dan Bittner, Eli A. Smith, Ethan Hawke, Eve Hewson, Josh Hamilton, Kyle MacLachlan, Lucy Walters, Luna Jokic
  • İzlenme8819
  • IMDb5.1
  • Süre102 Dakika
  • Yıl2020
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz