7.4
1 45
7.5/ 10
Son Düello Film Bilgileri
Son Düello

Son Düello izle ⚡ 2021 Netflix The Last Duel filmi Full HD Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p donmadan tek parça HD film izle.

Son Düello filmi diğer adıyla The Last Duel izle filmi 14 Ekim 2021 tarihinde sinemalarda vizyona girdi ve 2 saat 32 dakika süren filmin yönetmen koltuğunda Ridley Scott yer alıyor. Filmin senarist kadrosunda ise Ben Affleck, Matt Damon, Nicole Holofcener ve Eric Jager isimleri yer alıyor. 20th Century Studios stüdyolarında çekimi yapılan ABD yapımı film tarihi drama türünde bir eserdir.

The Last Duel filmi bünyesinde Matt Damon ve Ben Affeck gibi yıldız oyuncular barındırıyor. Filmin başrol oyuncu kadrosunda yer alan isimlerin tamamı ise şöyledir: Matt Damon, Adam Driver, Jodie Comer, Ben Affleck, Harriet Walter, Nathaniel Parker, Sam Hazeldine, Michael McElhatton. Son Düello - The Last Duel Oscar alamadı. 2021 yılında Oscar ödülünü Nomadland filmi aldı.

Son Düello filmi konusunda The Last Duel filminde eskiden çok yakın iki arkadaş olan Normal şövalyesi Jean de Carrouges (Matt Damon) ve Norman beyi Jacques LeGris (Adam Driver), Carrouges savaşa gittiğinde LeGris Carrouge’ın karısına tecavüz etmeye kalkışır. Jean’in karısı Marguerite de Carrouges (Jodie Comer) mağdur duruma düşer ve kimse ona inanmaz. Kral Charles VI. Döneminde mahkemeye taşınan suçlamayla ilgili mahkeme Jean de Carrouges’In ve Jacques LeGris’in düello yapmasına karar vermiştir. Bu düellonun sonunda taraflardan biri ölecektir ve hayatta kalan 2 kişiden biri için de hayat daha kolay devam etmeyecektir. Düellonun sonucuna göre eğer Jacques LeGris hayatta kalırsa tüm suçlarından aklanacak ve Jean de Carrouges’ın karısı Marguerite de Carrouges da suçlu bulunarak kazığa bağlanıp yakılacaktır.

Son Düello - The Last Duel 2021 filminin aldığı ödüller;
Venedik Film Festivali 2021
National Board of Review Ödülleri 2021
National Board of Review Ödülleri 2022 | 1 ödül: Top Films
Chicago Film Festivali 2021
Ghent Film Festivali 2021
Austin Film Eleştirmenleri Birliği Ödülleri 2022 | 1 dalda aday: Best Editing
Zürih Film Festivali 2021
Atina Film Festivali 2021
Camerimage 2021
Guadalajara Film Festivali 2021

Son Düello izle 2021 Netflix filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer filmleri bu sayfada. The Last Duel izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile sansürsüz Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Son Düello Türkçe dublaj izle ve The Last Duel Türkçe altyazılı izle dil seçenekleriyle 2021 yapımı filmi 4K ve Full HD kalite izleyin. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.

Orijinal Adı The Last Duel Film Türü Aksiyon, Dram, Tarih Film Kategori Yabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Ridley Scott
Oyuncular Adam Driver, Alex Lawther, Ben Affleck, Harriet Walter, Jodie Comer, Marton Csokas, Matt Damon, William Houston
  • İzlenme50993
  • IMDb7.4
  • Süre152 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz