6.2
1 7
7.1/ 10
Kayıp Şehir Film Bilgileri
Kayıp Şehir
Kayıp Şehir film izle ⚡ Netflix Aksiyon Macera türü The Lost City 2022 filmi 720p Türkçe Dublaj ve 1080p Türkçe Altyazılı Full HD izle.

Kayıp Şehir, Aaron Nee ve Adam Nee’nin yönetmenliğinde 2022 yapımı aksiyon ve romantik komedi türünde 1 saat 52 dakika süren bir Amerikan filmidir. Özgün adıyla The Lost City 2022, kaleme aldığı romanda oluşturduğu sanal kentin reel hayatta da var olduğunun farkına varan bir romancının öyküsünü ele almaktadır. Filmin başrollerinde Sandra Bullock, Channing Tatum ve Daniel Radcliffe rol alıyor.

Kayıp Şehir filminin konusunda Loretta, Alan'la beraber yeni kitabını tanıtmak adına tura çıktığı esnada, son öyküsünden onu antik kayıp kentin hazinesine götürebileceğine inanan sıra dışı eksantrik bir milyarderce kaçırılır. Sadece eserinin sayfalarında değil, hakiki yaşamda da bir kahraman olabileceğini herkese göstermek isteyen Alan, onu kurtarmak için yola koyulur. Sıradışı bir orman macerasının içine dalan bu çiftin, ölmemek ve sonsuza dek kaybolmadan önce saklı yitik antik gömüyü bulmak adına birlikte çalışması gerekecektir.

Filmde Loretta Sage, insanlardan uzakta yaşamaktadır. Çekildiği inzivasında romantik macera türünde romanlar kaleme almaktadır. Kahramanımız olan roman yazarının eserinde kaleme aldığı yitik arkeolojik kentin hakiki anlamda var olan bir şehir olduğunun açığa çıkmasından sonra işler kompleks ve içinde çıkılmaz bir hal alır. Filmin yönetmen koltuğundaki Aaron Nee ve Adam Nee, bazı zamanlarda Nee Kardeşler sıfatıyla da anılırlar, The Last Romantic (2006) ile Band of Robbers (2015) adlı uzun metrajlı film yapımlarıyla ünlü olmuşlardır.

Not: Kayıp Şehir (The Lost City) 2022 filmi 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir. Film Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Kayıp Şehir izle 2022 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Aksiyon Macera filmleri bu sayfada. The Lost City izle 2022 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile donmadan reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Kayıp Şehir Türkçe dublaj izle veya The Lost City 2022 Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı The Lost City Film Türü Aksiyon, Komedi, Macera Film Kategori Yabancı FilmlerYeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Aaron Nee, Adam Nee
Oyuncular Bowen Yang, Brad Pitt, Channing Tatum, Da'Vine Joy Randolph, Daniel Radcliffe, Oscar Nuñez, Patti Harrison, Sandra Bullock
  • İzlenme32848
  • IMDb6.2
  • Süre112 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Kayıp Şehir Yorumları
Tavsiye edilir. :)
29.05.2022