8.4
1 305
8.2/ 10
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Film Bilgileri
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle filmi konusu Örümcek Adam'ın kimliğinin açığa çıkması ile birlikte Dr. Strange’ den yardım istemesini ve bu sürede yaşananları konu alınmaktadır. Örümcek Adam'ın bütün bilgileri ortaya çıkarılarak çevresindeki herkesin hayatı insanların gözü önüne seriliyor. Örümcek Adam kendini kocaman bir olay örgüsünün ortasında buluyor.

Aynı zamanda Örümcek Adam'ın suç ortakları olarak gösterilen Mj ve Ned’ in yaşamı da bu durumdan olumsuz bir şekilde etkilenmektedir. Arkadaşlarının olumsuz durumdan etkilenmesini istemeyen Peter ise sırrını geri vermesi için Dr. Strange’ den yardım istemeye gider. Doktor ise Peter’in ona karşı olan yakarışından etkilenerek yardım etmeyi kabul edecektir.

Doktor tarafından unutturma büyüsü yapılır. Ancak bu büyü sadece Mj, Ned, May, Happy ’ nin Örümcek Adam'ı unutmasına neden olacaktır. Peter ise diğer kişilerin onun Örümcek Adam olmasını unutmasını istemektedir.

Örümcek Adam Eve Dönüş Yok 2021 Filmi Hakkında Merak Edilenler
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle filmi 17 Aralık 2021 tarihinde Türkiye'de vizyona girmiştir. Filmin gösterim süresi 2 saat 29 dakikadır. Marvel yapımı filmin konusu ise aksiyon macera ve fantastik türdedir. İzlanda ve ABD'de 6 Kasım 2020 - 26 Mart 2021 tarihleri arasında çekilen filmin sinemalarda gişe hasılatı $1,161,332,000 Milyar Dolardır. Örümcek-Adam serisinin 7. filmidir.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok film karakterleri: Peter Parker, MJ, Doctor Strange, Ned Leeds, Happy Hogan, Jamie Foxx, Norman Osborn, Dr. Otto Octavius.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok oyuncuları: Tom Holland (Peter Parker), Zendaya (MJ), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Jacob Batalon (Ned Leeds), Jon Favreau (Happy Hogan), Jamie Foxx (Max Dillon), Willem Dafoe (Norman Osborn), Alfred Molina (Dr. Otto Octavius).

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Serisi izleme sırası;
Tobey Maguire’lı Örümcek-Adam serisi:
Örümcek Adam - 2002
Örümcek Adam 2 - 2004
Örümcek Adam 3 - 2007

Andrew Garfield’lı The Amazing Spider-Man serisi:
İnanılmaz Örümcek Adam - The Amazing Spider-Man (2011)
İnanılmaz Örümcek Adam 2 - The Amazing Spider-Man 2 (2013)

Tom Holland’lı MCU Spider-Man serisi:
İlk İntikamcı 3: Kahramanların Savaşı - Captain America: Civil War - 2016 (İlk görünüş)
Örümcek Adam Eve Dönüş - Spider-Man: Homecoming - 2017 (İlk solo film)
Avengers: Sonsuzluk Savaşı - Avengers: Infinity War - 2018
Yenilmezler 4 Son Oyun - Avengers: Endgame - 2019
Örümcek-Adam: Evden Uzakta - Spider-Man: Far From Home - 2019
Venom: Zehirli Öfke 2 - Venom: Let There Be Carnage - 2021
Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok - Spider-Man: No Way Home - 2021

Not: Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok filmi 10 yaş ve üzeri izleyici kitlesi ve 13 yaş altı izleyici kitlesi aile eşliğinde izleyebilir. Şiddet ve korku unsurları içerir. Olumsuz örnek oluşturabilecek davranışlar içerir.

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok izle 2021 filmi konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarını varsa Örümcek Adam serisi ve diğer Marvel filmleri bu sayfada. Spider-Man: No Way Home izle 2021 filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile reklamsız Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Türkçe dublaj izle veya Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok Türkçe altyazılı izle. fullhdfilmizle.cx İyi Seyirler diler.
Orijinal Adı Spider-Man: No Way Home Film Türü Aksiyon, Bilim Kurgu, Fantastik, Macera Film Kategori MarvelSüper KahramanYabancı Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 4K Yönetmen
Jon Watts
Oyuncular Alfred Molina, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Jon Favreau, Tom Holland, Willem Dafoe, Zendaya
  • İzlenme197494
  • IMDb8.4
  • Süre148 Dakika
  • Yıl2021
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz