6.7
1 5
7.8/ 10
Father Stu Film Bilgileri
Father Stu
Father Stu film izle ⚡ 2022 Netflix Dram Biyografi türü Mark Wahlberg filmi 720p Türkçe Dublaj ve Türkçe Altyazılı 1080p Full HD izle.

Father Stu 2022 ABD yapım filmin senaryo ve yönetmenliğini Rosalind Ross üstleniyor. Filmin başrollerinde Mark Wahlberg, Mel Gibson ve Jacki Weaver üçlüsü yer alıyor.

Father Stu filmi konusunda Peder Stuart Long'un hikayesini konu edinen film de boksör olarak kariyerine başlayan Stu, daha sonra hayatına rahip olarak devam eder. Stuart Long (Mark Wahlberg) yıldız olma hayaliyle Los Angeles'a yerleşir ama amatör boks hayatı sakatlık nedeniyle sona erer. Katolik Pazar okulu öğretmeni Carmen (Teresa Ruiz) ile tanışır ve rhip olmaya karar vererek hayatı bambaşka bir hal alır. Mark Wahlberg’in hayat verdii Stu karakteri 6 yıllık bi çalışma sonucu ortaya çıkar.

Father Stu izle 2022 filminin konusu, oyuncuları, karakterleri, youtube fragmanı, imdb puanı, beyazperde ve ekşi yorumlarıyla eleştirileri varsa serisinin diğer Mark Wahlberg filmleri bu sayfada. Father Stu 2022 izle filmi 4K kesintisiz donmadan 720p veya 1080p kalitede bedava olarak ücretsiz Netflix, hdfilmcehennemi, filmmodu ve Jet film makinesi ile donmadan Full HD film izle keyfinin tadını çıkar. Father Stu Türkçe dublaj izle ya da Father Stu Türkçe altyazılı izle. Filmi Full HD izleyin, Keyifli seyirler dileriz.
Orijinal Adı Father Stu Film Türü Dram Film Kategori Yabancı FilmlerYeni Filmler Film Dili Türkçe Altyazı, Türkçe Dublaj Film Kalitesi 1080p Yönetmen
Rosalind Ross
Oyuncular Alain Uy, Carlos Leal, Cody Fern, Jack Kehler, Jacki Weaver, Mark Wahlberg, Mel Gibson, Teresa Ruiz
  • İzlenme10510
  • IMDb6.7
  • Süre124 Dakika
  • Yıl2022
  • ÜlkeABD
Filme Yorum Yaz
Father Stu Yorumları
Çok iyi, mükemmel
28.06.2022